Produkter

Effect Maker för Sharepoint och Wordpress

Effect Maker låter dig anpassa JavaScript effekter såsom scrollers, bildvisare och messengers med dina egna texter, fonter och bilder. Färdigheter på programmering behövs inte. Med några klick kan du börja skapa dina egna effekter. Klicka här för att ladda ner det nu. Effect Maker integreras i din Sharepoint eller Wordpress sajt, så ingen installation behövs på datorn. Finns som både tillägg för Wordpress och som en s.k. Sharepoint hostad App för Sharepoint.

 

Sharepoint Appar

Mandomartis Scrumboard Sharepoint App
Mandomartis Scrum Board Sharepoint 2013 App

Förbättra din site collection med våra Sharepoint Appar som t.ex. Mandomartis Scrum Board. Ta en titt!


Spel

Ship Marauder Android Game
Använd din kanon eller dina torpeder för att förstöra konvojen, eller helt enkelt ta hjälp från krigsguden Mars!

Sänk dom där feta konvojerna med Androidspelet ShipMarauder. Den har både RTS och RPG element.

 

Visual Applet ConfiguratorEn skärmbild av VAC 2 (Visual Applet Configurator version 2).

Mandomartis flaggskepp Visual Applet Configurator (VAC) är en av de ledande appletkonfigurationsprogrammen i marknaden i dag, med en halv miljon nedladdningar och många priser. Programmets egenskap att stödja plugins från olika utvecklare gör det till ett kraftfull verktyg.

Advanced Effect Maker

Några appletar från Advanced Effect Maker paketet som innehåller mer än 250

Vårt mest ambitiösa project är Advanced Effect Maker, det är en mjukvara för att skapa Macromedia Flash effects utan att behöva ha eller kunna Macromedia Flash. Tack vare VAC teknologin, som har anpassats för den här mjukvaran, så finns det ingen inlärningskurva. Du måste inte lägga ner enorma mängder pengar på kurser och mjukvara. Du kan bara ladda ner mjukvaran och börja göra Flash applets för din sida, omedelbart. Du borde ta den här tjänsten på allvar om du är en webbdesigner, den ger dig en fördel gentemot dina konkurrenter och förbättrar dina webbdesignmöjligheter. Den här mjukvaran består av en massa Flash applets. De är fullt konfigurerbara applets baserade på Macromedia Flash 5.0 teknologi. Här kommer du att hitta, inte bara de mest standard effekterna som du kommer att behöva för din sida, men också mycket avancerade effekter som kommer att framhäva den.

Utbildning och E-böcker

Genom webbsidan Live Programming erbjuder vi webmasterresurser (såsom Flash och clipart) samt E-böcker såsom Anibal's bok om Spel- och Specialeffektsutveckling i Java (på Svenska!).

Mandomartis tidigare produkter

Företaget har tidigare lanserat andra produkter och tjänster, titta på dem här.


© Copyright 1999-2015 Mandomartis Software Company