Mandomartis tjänster

Sharepoint App-utveckling eller support

Behöver du en specialanpassad app för din Sharepoint 2013 sajt? Eller behöver du bara hjälp med att sätta upp en arbetsmiljö med nödvändiga anpassade arbetsflöden, listor och scripts? Önskar du den där extra lilla funktionen som Sharepoint out-of-the-box inte kan erbjuda dig? Vi är specialiserade på just Sharepoint appar som funkar både på Office 365 miljö och Sharepoint farmer med enkel integrering.

Mandomartis är Microsoftpartner med lång erfarenhet av Sharepoint och flera publicerade Sharepoint appar på Microsoft Office Store. Vi kan erbjuda dig hjälp till bra timpriser (från 750:-/h)! Du bara MÅSTE titta på vår Appsida för att se potentialen med Sharepoint och vad vi kan göra för dig!

Javascript utveckling

Mandomartis har spetskompetens av Javascript utveckling ända sedan 2003 då den första versionen av Effect Maker släpptes. Vi är vana att arbeta med JQuery som är ganska platformsvänlig. Ta en titt på vad vi har gjort för effekter på vår Javascript produkt Effect Maker.

Android App utveckling

Vi kan skapa appen du behöver för din verksamhet. Våra utvecklare har årtionden med erfarenhet av Javautveckling och många års erfarenhet av utveckling av Androidappar. Titta på vår produktsida för att se vad vi är kapabla till.

Webbsideutveckling

Mandomatis har arbetat extensivt med avancerade Internetteknologier såsom Java Server Pages (JSP), Java Servlets och MySQL. Vi kan uppfylla dina önskningar till ett lågt pris. Eftersom vi också kan Javascript/JQuery och Flasheffektutveckling, så kommer vi att kunna ge din hemsida den extra teknologiska muskeln gentemot dina konkurrenter.

Priser

Priser för alla tjänster är från 750:- i timmen beroende på villkor och omfattning.

Kontakta oss

Ring Anibal Wainstein på tel 073-6539590 eller maila oss här.


© Copyright 1999-2015 Mandomartis Software Company