Om programföretaget Mandomartis

Mandomartis grundades i mars 1999 av Anibal Wainstein och Daniel Englund i Stockholm, Sverige. Huvudaktiviteterna på företaget är mjukvarudistribution, spelutveckling samt konsultation.

Följ oss på LinkedIn!

Personer på Mandomartis

Georgina Garrido Piñas är en 2D Grafik- och webbdesigner som arbetar med Advanced Effect Maker , Visual Applet Configurator, Anibal's Essential Applets och design av företagssidan. Hon är också ekonomiansvarig på firman.

Tito Lukic är Mandomartis expertrådgivare när det gäller Internetmarknadsföring. Tito driver den kroatiska forumet och resurssiten Katakombe (en av Mandomartis partners).

Professor Stefan Csillag är styrelseordförande för Mandomartis. Han är före detta rektor för Albanova (Fysikcentrum). Stefan Csillag är en före detta medlem av styrelsen för Demicron och styrelseordförande för konsulterna Savantic.

Daniel Englund är grundare och IT-chef för Mandomartis. Han har livstidserfarenhet med design av IT system och management av stora IT lösningar i större företag som t.ex. Ericsson. Daniel har expertkunskaper i avancerade telefoniplattformar och i IT-säkerhet.

Anibal Wainstein är grundare, styrelsemedlem, huvudutvecklare och VD för Mandomartis. Han är också fd. VD för Demicron . Han grundade det företaget 1996 och har erfarenhet av avancerad Java applet utveckling och specialeffekter för Internet sedan dess. Anibal är också medlem av Fabio Ciucci’s Anfy team, där han driver och arbetar med det gemensamma projektet Anfy Flash. Som en före detta kvalitetschef (Chief Compliance Officer) i Diabetes tools, har Anibal nära kunskaper i ISO mjukvarulivsstidsprocesser (ISO 13485, SS-EN 62304, ISO 14971) och FDAs krav för programföretag, något som är mycket nyttigt för att hålla kvaliteten för Mandomartis produkter på topp.

 

 


© Copyright 1999-2015 Mandomartis Software Company